Over de brouwers

Brouwen in vriendschap, bottelen om te genieten is ons motto ! en dat is niet zo maar een loze slogan. De drie brouwers zijn reeds jaar en dag vrienden (jawel , van in de lagere school en de vroege jaren bij de KSA) en delen hun gezamenlijke passie in het brouwen.

De eerste letters uit ieders voornaam waren snel voldoende gebleken om het nieuwe bier te benoemen. KRistof, ROEl en GERt vinden het absoluut een hele eer om hun eigen bier te serveren. Niet alleen de vriendschap en combinatie van hun namen leidt trouwens tot dit heerlijke gerstenat, ook via hun achtergrond zijn ze zeer complementair en vullen elkaar perfect aan.  Immers, wanneer ingenieurstudies, economie en studies in de medische wereld elkaar treffen, dan krijg je de perfecte mix van techniek, efficiëntie, hygiëne en kwaliteit. De persoonlijkheidskenmerken van ieder van hen vormen dan ook de basis van hun KROEGER. 

 

Roel staat bekend als onuitputtelijke sportieve doorzetter. Deze levenslustige magneet en netwerker leidt dan ook terecht de sales van Kroeger in goede banen. De flamboyante brouwer zorgt voor een sprankelend aroma in het bier !

Kristof wordt geroemd als een heldere en doordachte planner. Zijn ultieme geduld en intrinsieke eerlijkheid maken van hem de perfecte logistiek verantwoordelijke van Kroeger. Als schuimkraag van onze vriendschap versterkt hij het bier met een licht zoete touch.

Gert staat berucht als de handson brouwer die graag inzet op actie. Berekend impulsief vormt hij de financiële hoeksteen en beheerst hij de marketing van Kroeger. Als creatieve coach zorgt hij voor de pittige nadronk die het bier typeert.

 

En ... Samen staan ze met hart en ziel in voor het brouwen van hun bier !

Waarom brouwen we?

Heel wat jeugdactiviteiten binden ons, maar door het maken van een eindproduct voor de consumptie maken we ons graag uniek. Ons doel is dan ook dat iedereen geniet van een heerlijk biertje dat is ontstaan uit onze gemeenschappelijke passie.

Om dit kracht bij te zetten, verkopen we ons bier zelf aan kostprijs. Blijkt het dat we toch iets overhouden, dan storten we dit graag door aan een (lokaal en kleinschalig) goed doel. Jaarlijks maken we de evaluatie en maken we hier ons doel kenbaar !

 • U kan Kroeger enkel online bestellen per bak van 24*33 cl via onderstaand formulier.
  De betaling van 35 + 4,5 (totaal 39,5 euro) dient u te storten op ons rekeningnummer BE53 9731 6760 8253.

  Het leeggoed of waarborg kan u integraal terugvorderen bij elke lokale bierhandelaar of magazijn.


  Kroeger 4-packs
  Kroeger Axent
  Aantal kratten:
  (max.2) €35,00 + €4,50 leeggoed
  Aantal 4-packs:
  €7,50
  Aantal flesjes:
  €1,50

  Glazen

  Aantal Glazen: (max. 5) €3,50

  Aantal dozen met 6 glazen: €20,00

  Cadeau's

  4 flesjes (33cl) + 1 glas + 1 gepersonaliseerde houten onderlegger (ong 20*20 of rond): €25,00

  2 flesjes (33cl) + 1 glas + 1 gepersonaliseerde houten onderlegger (ong 20*10 of rond): €20,00

  1 fles + 1 glas + 1 gepersonaliseerde houten onderlegger (ong 5*5 of rond): €15,00

  Ik ga akkoord met de voorwaarden.